Vaca Verde la Webstock 2014

Processed with VSCOcam with c1 preset

Săptămâna trecută am fost la Webstock, cea mai mare conferință de social media din România. Practic e un motiv de socializare în offline a bloggerilor și a celor care activează în Social Media. Adică cu mâncare reală și nu doar în poze 🙂

Eu m-am dus așa, ca să mă mai vadă lumea și în realitate. Căci de multe ori aud întrebarea ”Unde e văcuța?” și iată că apar ca la Surprize, Surprize! Și încep să mă simt din ce în ce mai bine, nu de alta, dar lumea a început să mă recunoască pe-acolo, motiv pentru care mi-am tot făcut poze și selfie-uri. Mai pe la HP, mai pe la Cabina Amelie de la BitDefender, sau cu oamenii care au vrut să aibă o amintire cu mine.

10639590_740230339345680_161858263859535154_n

Mda, știu. Nu chiar totul este despre mine. Ci mai degrabă ar trebui să vă povestesc un pic de Webstock. Dar doar un pic. Adică nu e doar un loc de socializare, e mult mai mult de-atât. Sunt foarte multe conferințe susținute chiar de bloggeri, de către reprezentați ai unor companii sau de antreprenori, menite a-i ajuta pe cei care vor să-și crească blogul și poate chiar a-l transforma într-un business. Sunt discuții despre trendurile din social media și lansări de proiecte și aplicații. Sunt foarte multe lucruri din care ai ce învăța. Așa că dacă ai un blog, la anul musai să participi.

Mai mult de-atât, dacă ai vreun proiect care crezi că merită să-i acorzi toată atenția, îl poți înscrie în Premiile Webstock care oferă recunoaștere celor mai creative și inedite proiecte și campanii din online, produse în România, în ultimul an. Vă spun asta pentru că la anul vreau și eu să particip cu blogul meu și o să am nevoie de toată susținerea voastră! Dar până atunci, puteți vedea aici lista câștigătorilor de anul acesta.

Nu-i așa că ne vedem la anul… pe scenă??? 😀

Webstock 2014 a fost organizat de Evensys, in parteneriat cuVodafone, HP, Bitdefender, Raiffeisen Bank, Staropramen,McDonald’s, Gerovital H3 MEN Lumia 735 si Coca-Cola.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *