Vaca Verde la Joben Bistro în Cluj

IMG_20140621_140258

Acum vreo două zile, urșii panda plictisiți au scris un articol despre cele mai mișto 20 de interioare de restaurante și pub-uri din lume. Printre ele se numără și două de la noi. Unul este Bicicleta din Centrul Vechi din București, iar al doilea este Joben Bistro din Cluj.

Fiind în Cluj, n-aveam cum să nu-mi îndrept cornițele fix în direcția aia. Pe o uliță care nu-ți trezește nici cel mai mic interes turistic, apare deodată micul Joben și înăuntru full până la refuz, deși pe strada aia nu prea trece nimeni. O chelnăriță foarte drăguță și cu ochelari, mi-a spus sfârșită că sâmbăta la ei e vreme de chill și îi era teamă că toată nebunia asta o să-i afecteze pe parte de servicii.

Vaca de mine n-a stat azi acolo dar vă asigur că e un loc tare fain, merită venit și lâncezit pe-aici dar stai să mai treacă nițel timp. Căci ăsta este efectul unui viral. Locul era full, totul era deja rezervat și nu prea mai făceau față la comenzi. Și pentru clujeni, ca și pentru mine, cred că e o agitație de care nimeni nu prea are nevoie.

Încă nu dau niște vaci pe locul ăsta pentru că vreau să-l încerc cât de curând și să mă bucur de el.

One thought on “Vaca Verde la Joben Bistro în Cluj”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *