Vaca Verde la Integra

IMG_20140828_175942

Fusei cu trenu la Constangeles, cum vă spuneam aici. Și evident că mi s-a făcut fomică, așa că am căutat repede un loc unde să pap ceva. Doar că la mine e mai greu, că-s fițoasă și nu pap carne. Dar ce să vezi, am dat rapid de un restaurant care nu doar că are produse de post, dar are și un meniu special raw vegan!

Am găsit rapid restaurantul Integra pe strada Adamclisi 1E. E așezat între obișnuitele blocuri comuniste triste dar ajunge să dea un alt aer cartierului. E foarte aerisit, mulți palmieri d-ăia mici și grași se leagănă în bătaia vântului și pe timp de vară geamurile nu există. Îmi place.

În meniul raw vegan am dat peste o supă exotică din cocos, curry, ardei roșu, castravete, avocado și ciuperci, care mi-a atras atenția. Era 14 lei dar am zis să încerc ceva nou. La început e foarte interesantă, apoi parcă e un pic de amestec de legume și fructe cu apă. Am mai încercat și o pizza de post doar pentru că avea cașcavalul și blatul de post.  Foarte bună, cașcavalul nu știu din ce era făcut dar ușor lipicios. Pizza a costat 17 lei. În rest o porție de cartofi prăjiți e 5 lei iar un pepsi la 250 e 6 lei.

Nu e un restaurant foarte scump, cel puțin la băuturi și garnituri prețurile sunt foarte ok. Arată și foarte bine, e curat iar oamenii sunt serviabili. M-am simțit bine acolo. Doar că după aia mie nu mi-a prins bine supa sau pizza căci mi-a fost cam rău tot restul zilei. Nu înseamnă că asta i se poate întâmpla oricui și oricum apreciez că există restaurante care au și meniuri raw vegan sau cu atenție către lacto-vegetarieni. Totuși, având în vedere că m-a trântit la pat o să primească doar două vaci din partea mea. Chiar dacă o să mai merg pe-acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *