Vaca Verde la In Transylvania

Processed with VSCOcam with f2 preset   M-am prezentat ca o vacă ce sunt la prima ediție a festivalului In Transylvania, ce a avut loc weekendul trecut la poalele munților Făgăraș, la Sâmbăta de Sus. Asta pentru că dacă era de urcat sus pe munte, ziceam pas și rumegam liniștită niște iarbă. Sunt prea prețioasă pentru efort.

Din București cică ajungi cam în 3 ore jumate, dar dacă îți iei și-un radar în Râșnov pentru 67 la oră, mai și mergi la pas cu suratele care se întorc de pe câmp și ocupă tot drumul sau te oprești să bei un iaurt la o benzinărie, atunci faci vreo 4 ore jumate, 5.

Dar nu-i nimic, mergem pe pozitiv și pe bună dispoziție. Și asta au reușit s-o facă cei de la Subcarpați care au dat un concert de mi-au sărit coarnele de pe loc. Am sărit ca vaca, am dănțuit și a fost bine. Iar următoarea seară am luat-o iar de la capăt cu Zdob și Zdub. La final, Nico de Transilvania a venit cu un mix balcanic cum nu am mai auzit demult! Am declarat-o clar cea mai bună DJ-iță din lume. Nu puteai să stai jos pe nici o melodie. Bine, eu am adormit ca Vaca la un moment dat, dar nu se pune pentru că eu sunt vacă.

Au fost și activități pentru cei matinali care aveau chef de alergat sau de dat cu bicla (cine i-o înțelege…) sau puteai foarte bine să-ți pui fundul într-un hamac și să zaci toată ziua acolo. Sau dacă te mânca undeva, puteai să tragi cu arcul, cu tirul (nu cu camionu, cu pușca), cu sulița, să te dai în tiroliană sau să-ți bagi copitele și să te întorci înapoi în hamac. Și asta pentru vreo 70 de lei timp de 4 zile? Hmmm, cred că e cel mai ieftin și mai convenabil festival la care am fost vreodată. La anul vreau să vă văd pe toți acolo, da?

Și chiar dacă nu ești fan stat la cort, căci cam despre asta e vorba aici, poți foarte bine să stai la una din pensiunile din apropiere.

Asta pentru că acolo chiar e o stațiune și nu ești în mijlocul câmpului. Deci relax! Până atunci, puteți să vă uitați aici și să vedeți pozele de la festival. Și tre să-i mulțumesc și Mariei pentru invitație. Să mă mai chemi Maria, da? 🙂 Processed with VSCOcam with a5 preset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *