Vaca Verde la Acuarela

IMG_20140710_170934

Am găsit un loc mega drăguț în București pe care cred că mulți deja îl cunoașteți. E vorba de Acuarela, o terăsică plină de culori și umbrele la fel de colorate. Am ajuns aici acum câteva săptămâni la un instameet (și da, poate fi locul ideal al instagrammerilor) și m-am îndrăgostit pe loc de ce-am văzut aici.

N-am cum să vă povestesc de atomsfera de aici, trebuie s-o descoperiți singuri. Ce pot să vă zic că în primă fază nu mi-a plăcut. Asta pentru că nu prea am încredere în locurile unde nu se vinde Coca Cola. Nu înțeleg oamenii care vor să fie mai presus decât Coca Cola. Dar m-am liniștit imediat când am văzut că în meniu au secțiune specială de Cioco & Lăptic! Și nu mă refer la Ciocolata aia servită peste tot, ci chiar la Cacao cu Lapte ca în copilărie și care costă 8 lei. Asta mi-a făcut ziua și pentru asta primește cinci vaci de la mine. Pentru că sunt foarte rare locurile unde poți găsi Cacao cu Lapte.

În rest puteți găsi ceaiuri, cafea, niște sucuri pe care încă nu le-am încercat și chiar și alcoolice dacă vă pasionează iar prețurile se situează undeva în zona medie.

Asta e recomandarea săptămânală pe care v-o face Vaca și toți cei care n-ați ajuns încă aici, ar trebui s-o faceți. Eu între timp o să mă bucur de acea Cacao cu Lapte care are și o aromă incredibilă!

IMG_20140710_182513

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *