Vaca Verde călare pe Bicicletele Pegas

IMG_20140814_191043

Nu cred că mai e nici o surpriză pentru nimeni că sunt singura vacă din lume călare pe bicicletă. Sunt o fandosită, știu. Nu-mi place să merg pe jos și să-mi obosesc copitele, dar nici nu-mi place să poluez natura, pentru că iarba are un gust amărui de nici nu vrei să-l încerci, îți garantez!

Așa că bicicleta e cel mai bun mijloc de transport pentru o vită care se respectă. Bine, nu orice bicicletă, trebuie să fie ceva așa, cu fason, frison, de pamplezir, d-astea interbelice, le știți voi. Dar iacă-tă că weekend-ul trecut am găsit ceva tare fain.

Cei de la Pegas au fost foarte drăguți să-mi dea în teste o bicicletă din noua colecție pe 2015 și vă spun sincer că nu m-am simțit niciodată atât de bine și de importantă. Toată lumea a întors privirile după… bicicletă! Și hai să vă mai spun ceva. Din săptămâna asta, noua colecție este disponibilă pentru toată lumea. Așa că dați repede o fugă la Ciclop să vă convingeți singur.

Prețul? Totul se învârte în jurul sumei de 1100 de lei mai mult sau mai puțin. Depinde de model, de cum știți să negociați și vă asigur că în prețul ăsta o să mai primiți și o grămadă de alte chestii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *