#priNeamt

IMG_20131214_115917

Ce mai, se știe că sunt de vită nobilă! Recunoscută în cadrul familiilor regale, îmi revendic dreptul de a fi cea mai plimbată văcuță de sânge albastru, chiar dacă pe-afară sunt verde… cu galben. De exemplu, în poza de mai sus mă pozam cu Domnul Moldovei în Cetatea Neamțului, cam acum vreun an. N-aveam blog pe vremea aia, nu eram așa mare vedetă dar fusesem invitată de onoare în cadrul evenimentului #priNeamt organizat de Eventur.

Anul ăsta mă voi întoarce în zona Neamțului pentru a descoperi și mai multe locuri demne de vizitat de către o vacă cu pretenții. Și programul meu va fi unul foarte încărcat și vă sugerez de pe-acum să mă urmăriți aici pe blog sau pe hashtag-urile #vacaverde și #priNeamt.

Joi voi merge la Instameet-ul din București, iar apoi mă voi îmbarca în mașina mea oficială, pe numele ei Vito (special creată pentru mine de către Mercedes și oferită de prietenii de la AutoBoca) și mă voi îndrepta către Piatra Neamț.

De acolo o să vă țin la curent atât cât îmi permite tehnologia, asta și pentru că îmi voi toci copitele prețioase pe drumuri și poteci de munte sau prin locuri uitate de lume. Important e să stați aproape de mine căci o să vă fac poftă cu niște locuri superbe.

Dar să nu vă imaginați că mă duc singură de nebună pe câmp. Nu, nu! #priNeamt se organizează anul ăsta cu un număr record de bloggeri. Vor fi peste 60 de bloggeri din România, Moldova și Anglia care în perioada 5-11 Septembrie 2014 vor pune Neamțul pe primul loc în feed-urile tuturor. Să vedeți voi de nu. Și pentru asta e nevoie și de susținere din partea unor sponsori de nădejde.

afis-jpg

 

Sunt norocoasă pentru că în același timp va avea loc și Festivalul Filmul de Piatră așa că seara voi merge să mă bucur de un film bun după ce o să vizitez toate locurile faine. Asta ca să vă arăt că nu doar în București se întâmplă chestii drăguțe. Dar poate că și voi aveți ceva de arătat, nu? Că și voi vă plimbați, nu numai eu. Așa că uite, Ministerul Turismului pe care îl avem ca și partener și susținător în #priNeamt organizează un concurs prin care vrea să arate cât de frumoasă este România. Se cheamă poVESTE din România și tot ce trebuie să faceți este un filmuleț de vreo 5 minute prin care să arătați de ce este frumoasă țărișoara asta și de ce merită vizitată!

Aoleo, vorbesc mult și vă plictisesc. Nu mai bine intrați voi pe site-ul organizatorilor și vedeți acolo alături de cine o să descopăr eu Neamțul și ce program o să am până pe 11 Septembrie? Deși oricum o să vă ține eu la curent cu ce și pe unde fac 🙂

Vă pupă vaca!

5-11 septembrie 2014. Tot ce-i de văzut #priNeamt! Urmărește ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Află mai multe detalii pe http://goo.gl/Lw8mzy Organizator: Eventur Bucharest. Powered by Petrom Romania. Parteneri principali: Autoritatea Națională pentru Turism, Consiliul Județean Neamț, Primăria Piatra Neamț, Hotel Bistrița din Durău, Blue Air și Autoboca Rent-a-car.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *