Moș Crăciun și Vaca Verde

Processed with VSCOcam with kk1 preset

Haha! Moș Crăciun, ce funny ești! Mi-ai adus cadou o ciocolată Milka. Da cine se mai crede și vaca asta mov? Noroc cu cozonăcelul Panettone și lăpticul cald, că mi-au mers la suflet în dimineața asta călduroasă de Crăciun. Și n-o să stau să mă gândesc ce-o să fac la anul, ci îmi amintesc cu plăcere de anul ăsta.

Vă sugerez și vouă să faceți la fel. În loc să vă creați niște rezoluții pe 2015, mai bine vă amintiți ce-ați realizat în 2014 (și nu, nu tre să facă parte din rezoluțiile pe 2014). Păi, nu? Ce să ne tot propunem atâtea lucruri și apoi să fim dezamăgiți că nu le-am îndeplinit. Iar în același timp nu ne dăm seama că am realizat alte lucruri mult mai faine și mai importante. Uite, eu nu m-aș fi gândit anul trecut că anul ăsta o să-mi fac blog, sau să-mi fac din asta o rezoluție.

Totul a pornit prin mai, după ce m-a tras Ariel de coarne și mi-a făcut blogul pe loc! Iar de atunci am început să-mi scriu povestea; am scris despre diverse locuri care mi-au plăcut mie foarte mult; Bogdan Șerban a făcut un interviu cu mine în direct la Guerrilla; m-am plimbat pe la Horezu; am fost mai pe la toate concertele cu Subcarpați; de la Street Delivery n-am avut cum să lipsesc;  apoi rapid pe la Electric Castle; am văzut și eu în sfârșit Alba Iulia; după care m-am dus la prima ediție InTransylvania unde am întâlnit primii oameni care m-au recunoscut; iar la Summer Well m-au recunoscut și mai mulți și au vrut neapărat să-și facă o poză cu mine; m-am dat cu bicla prin parc; am fost initată la un festival de film și două de teatru; am vizitat Piatra Neamț; m-am bătut cu vopsea colorată la The Color Run; am condus o mașină electrică; am mai fost și la Londra la Regină; iar în vară am fugit de-acasă și m-am dus singurică singurea până la Alba Iulia.

Când mă uit în urmă mă minunez câte locuri am văzut și câți oameni am cunoscut. Și cea mai mare satisfacție o am atunci când oamenii mă recunosc, iar pagina de Facebook a trecut de 1000 de like-uri. La anul sunt sigur că o să crească și mai mult și nu-mi impun un target. Asta o să vină de la sine.

Așa că gândește-te care au fost cele mai mari realizări ale tale pe 2014 și bucură-te de ele. Și cât timp te gândești la ele, te las cu un mic concert de colinde, că tot e Crăciunul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *