Mai Mult Verde decât Vaca Verde? Nu cred așa ceva…

2014-12-15 01.31.05 1

Dacă vă vine să credeți, există o asociație pe lumea asta care se cheamă Mai Mult Verde. Adică cum? Păi nimeni nu e mai verde ca mine! Să fie clar! Nu-mi place competiția și răspund cu cornițele la provocări.

M-am liniștit apoi când am văzut că sunt niște oameni care vor să facă bine în jurul lor. Au lucrat cu vreo 20.000 de voluntari și au plantat sute de mii de puieți, au strâns sute de tone de deșeuri, au deschis primul sistem de bike-sharing, Cicloteque și multe altele.

Ba chiar luna trecută au aniversat 3 ani al programului Lecția de Prim Ajutor, alături de colaboratorul ING Asigurări de Viață și al partenerului Smurd. Un program unde 800 de persoane au învățat cum să acorde primul ajutor în cadrul cursurilor organizate cu sprijinul Smurd. Alte câteva mii de persoane au făcut acest lucru direct de pe site-ul programului unde ai acces la foarte multe cursuri de prim ajutor.

Mi-am luat și eu o mică trusă medicală care conține niște tampoane, pardon, tifoane, o forfecuță pentru copite, de fapt lucrurile de care ai nevoie până când cineva vine să te salveze. Căci după cum știți, eu sunt o prețioasă și aștept să mă salveze cineva de fiecare dată. Așa că intrați pe site-ul lor și interesați-vă cum!

Să zicem că mi-a mai trecut din supărare, dar totuși! Mai Mult Verde? Nu se poate așa ceva… 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *