Livrare Specială

IMG_20140626_170411 Am ajuns să fiu destul de cunoscută de oameni. Unii trag de mine să fac poze cu ei. Alții mă mai fură din când în când doar ca să-l enerveze pe tati care se comportă ca un copil când mă pierde. De-aia devine din ce în ce mai important pentru mine ca orice deplasare să se facă în siguranță totală.

În acest weekend voi fi în Alba Iulia la Marea Unire a Instagrammerilor dar nu voi ajunge acolo pe căi obișnuite ci chiar în momentul ăsta sunt pe drum către Alba cu ajutorul celor de la TNT Express. Azi am fost pe la ei și au decis că sunt demnă de o #livrarespeciala și va fi cel mai rapid și sigur transport din lume. Agenții TNT s-au asigurat că nimeni nu îmi stă în cale iar totul s-a desfășurat în secret fără ca cineva să aibă habar. Nici măcar cei de la SPP n-au știut ce se întâmplă 🙂

Mâine dimineață voi ajunge la Lorant Pandea, unul dintre cei mai mari instagrammeri din România unde va avea grijă de mine până când toată echipa se va aduna și vom umple Instagram-ul de poze. De-abia aștept să vă povestesc mai multe dar momentan totul este Top Secret, Classified!

Până atunci intrați pe contul lui Lorant și pe lângă asta mai urmăriți și hashtag-urile #cetateaalbaiulia #albaiuliacitadel #hotelmedieval.

Vai ce importantă mă simt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *