Electric Castle 2017

Poza asta superbisimă e din 2014, de la prima ediție Electric Castle la care am participat. Au trecut 3 ani de-atunci și mâine mă îndrept înspre vastele pășuni de pe domeniul Banffy, unde-mi voi umple burdihanul și voi zace liniștită în… ploaie.

Doar că s-or schimbat mult lucrurile de-atunci, iar la ediția asta se întâmplă niște chestii foarte faine.

Pe lângă faptul că vor exista și scene acoperite, oamenii ăștia s-au gândit la fundul meu de regină și au tot adus tot felul de îmbunătățiri încât să nu-mi mocirlesc copitele în halul ăla.

Eh, și chiar dacă nu găsesc iarbă proaspătă de păscut, o să mă duc la Lidl să-mi cumpăr. Da, da, Lidl care este partener oficios al EC, își deschide primul supermarket din cadrul unui festival și se cheamă Royal Market. Pe lângă chestii utile cum ar fi cizmele sau corturi și izoprene, mai găsești și păpică din greu și cât faci asta, îți poți lăsa telefonul la încărcat în dulapurile de la intrare.

Dacă nu vrei să te simți ca acasă și vrei să-ți gătească cineva, atunci poți să-ți deplasezi fizicul la Royal Grill unde nu prea te vei încurca de vegetarieni, dar vei avea șansa să-ți gătească bucătarii profesioniști Lidl.

Și dacă vrei s-o arzi regește, apăi la Royal Food Court tre să mergi. Se face masă mare, lungă, iar în capăt va trona un tron, unde voi șede eu bineînțeles, dar o să te las și pe tine să-ți faci selfie-uri dacă vrei. Asta pentru că poți fi norocos și să-ți gătească Chef Florin Dumitrescu. Dacă nu, te consolezi cu un mic dejun. A-ha, mic dejun la festival, ai auzit bine!

La Royal Garden se merge pentru relaxare, pentru niște poze, pentru un alt tron și am eu o vagă bănuială că aici se vor înfiripa niște prietenii amoroase! 🙂

Noh, gata, că tre să-mi fac bagajul ca să inspectez cu ochii mei ce se întâmplă acolo! Fiți cu ochii pe contul meu de Instagram ca să vedeți mai multe!

One thought on “Electric Castle 2017”

  1. Hmm is anyone else experiencing problems with the pictures on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any feedback would be greatly appreciated.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *