Câștigă o invitație dublă la The Color Run în Mamaia

Processed with VSCOcam with a6 preset

Mă știți pe mine să alerg undeva? Sau chiar să mă grăbesc? Fiți serioși, ce motiv aș avea? Burtica asta nu se menține cu sport!

Dar am apreciat întotdeauna oamenii care fac sport și care se mențin. Și care peste tot efortul ăsta fizic mai știu să se și distreze. Așa că pentru ei am o surpriză mare și colorată, așa ca mine! Nici nu m-am oprit bine din a da o invitație dublă la Padina Fest că acum voi da încă una la The Color Run care se ține sâmbăta asta în Mamaia.

Deci cine vrea să meargă în weekend la mare, să alerge 5 km și după aia să se bată cu vopele colorate? Intră pe pagina organizatorului să te convingi că e super fun. S-a mai întâmplat deja în București și Cluj iar acum poți să faci asta direct la mare.

Tot ce trebuie să faci e să-mi spui într-un comentariu care a fost cea mai lungă distanță pe care ai alergat-o vreodată la antrenament. Apoi, mâine seară voi extrage un câștigător care va merge weekend-ul ăsta la The Color Run. Eu voi sta pe margine și voi păpa bomboane colorate și o să râd de voi când o să vă văd așa colorați ca mine 🙂

Flyer-A5

8 thoughts on “Câștigă o invitație dublă la The Color Run în Mamaia”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *