Navigation Menu+

Câștigă o invitație dublă la The Color Run în Mamaia

Posted on Jul 22, 2014 in Târguri | 7 comments

Processed with VSCOcam with a6 preset

Mă știți pe mine să alerg undeva? Sau chiar să mă grăbesc? Fiți serioși, ce motiv aș avea? Burtica asta nu se menține cu sport!

Dar am apreciat întotdeauna oamenii care fac sport și care se mențin. Și care peste tot efortul ăsta fizic mai știu să se și distreze. Așa că pentru ei am o surpriză mare și colorată, așa ca mine! Nici nu m-am oprit bine din a da o invitație dublă la Padina Fest că acum voi da încă una la The Color Run care se ține sâmbăta asta în Mamaia.

Deci cine vrea să meargă în weekend la mare, să alerge 5 km și după aia să se bată cu vopele colorate? Intră pe pagina organizatorului să te convingi că e super fun. S-a mai întâmplat deja în București și Cluj iar acum poți să faci asta direct la mare.

Tot ce trebuie să faci e să-mi spui într-un comentariu care a fost cea mai lungă distanță pe care ai alergat-o vreodată la antrenament. Apoi, mâine seară voi extrage un câștigător care va merge weekend-ul ăsta la The Color Run. Eu voi sta pe margine și voi păpa bomboane colorate și o să râd de voi când o să vă văd așa colorați ca mine 🙂

Flyer-A57 Comments

  1. 30m, intre pat si frigider.

  2. Cea mai lunga distanta pe care am alergat-o la antrenamentele pe plaja a fost de 4km. 🙂

  3. Cel mai mult am alergat 2km pe plaja in Mamaia :))

  4. Cel mai mult am alergat doua ture de IOR, deci undeva la 7 km. Dar nu ma las pana n-oi ajunge la 10 km 🙂

  5. 1 km :))

  6. Haha, mulțumesc tuturor sportivilor! Eu una stau pe margine dar anunț personal câștigătorul 🙂

Trackbacks/Pingbacks

  1. Lung si la subiect » Blog Archive » Concurs: Două invitații la The Color Run Mamaia - […] PS – pentru mai multe șanse, mai puteți participa și la Andra, Toma și Alex. […]

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *