Amor Amor

Processed with VSCOcam with m5 preset

Șoc și groază! M-am pupăcit cu un căprior și un bizon m-a lins pe fund! Nici la Capatos nu vedeți așa ceva! Acest articol nu este destinat vițeilor și vițicilor!

Cum s-a întâmplat nenorocirea? Vă jur că n-am nici o vină, e doar farmecul meu irezistibil de vacă! Vizitam și eu liniștită Parcul Natural Vânători Neamț cu ocazia #priNeamt și am vrut să stau și eu de vorbă un pic cu bizonii ăia de-acolo. Am discutat cu Bison Bonasus care mi-a zis că cică ei sunt vreo 7 în total aici în parc și că se trage din părinți polonezi, că ultimii zimbri de la noi din țară au dispărut cam prin anii 1800. Acum le merge bine, bagă în ei ca sparții vreo 20-30 de kile pe zi și se uită la turiștii care vin să le facă poze. Și stând noi așa la poze, mă trezesc că-mi trage o limbă pe fund! O fi crezut că sunt de mâncare căci alt comportament necorespunzător nu-l înțeleg! Sunt o doamnă, ce vaca mea! Sorin a prins momentul la fix, asta așa, ca să am probă în instanță!

10428638_10204543101327805_8409945552450485196_n

După ce-am fost supusă acestui comportament de bizon, m-am retras mai încolo să bârfesc cu căprioarele, dar ce să crezi? S-a apropiat un căprior și mare dragoste și pe ăsta! Ziceai că s-a terminat lumea și nu mai sunt vaci pe planetă! Bine, ca mine clar nu mai există vaci, dar chiar și-așa! M-aștept să mă inviți și pe mine la o cafea, la un lăptic ceva, nu te bagi așa ca capra în sufletul omului!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Bine, prostălăul s-a îndrăgostit, n-am ce-i face. Îmi tot scrie să mă întorc în Neamț, că nu mai poate fără mine, d-astea copilărești. Offf, băieții ăștia nu înțeleg niciodată! Uite-l ce moacă de flaiel are!

Processed with VSCOcam with a5 preset

Dar în afară de asta, musai să vizitați parcul! O să vă placă. Vă sugerez să stați departe de Cerb, nu de alta, dar și cu ăla am avut un scandal! S-a luat de mine că cine sunt eu și ce vin eu aici să dau peste cap toate animalele. Auzi, animalul! Să dea vina pe mine. Nu mai zic că a creat o întreagă scenă și a vrut să dea cu coarnele în mine. Și aici am dovadă! Numa să vedeți cum urla ca disperatul de le-a speriat pe domnițele aflate în trecere! Hala comportament! Niște golani!

Singura persoană pentru care mi s-a rupt inima a fost Ursuleanul de după gratii care nu era tocmai în apele lui. Eu una nu prea sunt fană al grădinilor zoologice, tocmai pentru că animalele sunt îngrădite și ar trebui să stea în libertate sau să aibă destul loc. Aici se pare totuși că urșii sunt destul de înghesuiți deși spațiu în jurul lor există cu duiumul. Dar puteți să mergeți și voi și să vă convingeți singuri. Eu una s-ar putea să-i mai dau o șansă tembelului și să-l vizitez data viitoare când ajung #priNeamt

5-11 septembrie 2014. Tot ce-a fost de văzut #priNeamt – ediția a III-a a celui mai important eveniment dedicat promovării în mediul online a unui județ din România. Află mai multe detalii pe http://goo.gl/Lw8mzy Organizator: Eventur Bucharest. Powered by Petrom Romania. Parteneri principali: Autoritatea Națională pentru TurismConsiliul Județean NeamțPrimăria Piatra NeamțHotel Bistrița din DurăuBlue Air și Autoboca Rent-a-car.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *