Actimel te trezește de nu te vezi!

Hmmm, Actimel a inventat niște ”fiole” înfiorătoare de trezit dimineața, ceva de-a dreptul horror. În plus de asta, mi-a mai trimis și două ceasuri deșteptătoare care fug de mine dacă vreau să le opresc. Așa că vreau să le fac cadou și să scap de coșmarul ăsta!

Eu nu sunt o vacă matinală și nici nu vreau să fiu, dar Actimel e chiar bun. De când am făcut poza și până acum am ras toate fiolele, deși cică-s bune de consumat dimineața.

Dar sunt sigur că sunt oameni acolo afară care au nevoie de ceasuri deșteptătoare. Așa că am ”doo” frumușele care fug de tine dacă simt că vrei să le oprești doar ca să mai zaci un pic în pat!

Așa că cine le vrea (unu de persoană), să lase un comentariu mai jos și se face!

Acum tre să mă duc să fac ceva că-s plină de energie! Oare ce… niciodată n-am simțit nevoia să mă grăbesc undeva. Hmmm…

6 thoughts on “Actimel te trezește de nu te vezi!”

  1. Eu de fel ma trezesc tare greu. In prezent am “alarma” mea speciala – fiul meu de 2 luni. In schimb cel mare e greu de trezit, gaseste tot felul de motive sa amanam momentul si sa nu ne grabim la gradi 😊 Ca deh cei mici sunt tare inventivi cand nu vor sa faca ceva 😀 Cred ca pentru un astfel de ceas “plimbaret” s-ar da repede jos din pat. Mi-as dori sa il testam!

  2. Bunaaaa Vacuta Verde! Eu ma trezesc aproape zilnic pe la 6 dimineata,iar uneori cand seara ma bag la somn tarziu,dimineata nici nu aud alarma sunand.deci,fii tu draguta si “plesneste-ma” cu un ceas desteptator,poate “urla” mai tare decat al meu! #staystrong #dimineticuActimel #mango

    1. Bunăăă! Mulțumesc frumos pentru comentariu, din păcate ceasurile au fost date. Iertare, dar m-a prins o răceală cu viruși, motiv pentru care comentariul tău nu a apărut până acum. O zi frumoasă!

  3. Se zice că femeile n-au voie să alerge în viața asta după două lucruri: autobuze și bărbați. De ceasuri deșteptătoare care le obligă la puțin cardio de dimineață și le trezește de 3 ori mai ciufulite n-a zis nimeni nimic, deci se acceptă.

    Singura mea frică legată de alarmele astea e să nu mă facă să fug după ele până la București.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *